Hästträning

islandshästen Skuggalisa Från Ljunghem
Här tränar jag Skuggalisa från Ljunghem, 4 år gammal

Jag tar emot hästar för såväl inridning som tillridning och vidareutbildning i mån av tid. Jag har nästan 30 års erfarenhet av islandshästar och tränat hästar på heltid sedan 1999. Jag gjorde mitt C- tränarprov genom Svenska Islandshäst förbundet med godkänt resultat 2004. Sommaren 2013 och 2014 har jag även jobbat på en tränaranläggning på Island med hästträning. När du lämnar din häst till mig för träning får den en stabil grund att stå på. Jag tränar alla hästar individuellt och efter deras egen förmåga. Hästarna får analyserat bra grovfoder och daglig utevistelse. Det ingår alltid en träningsdagbok samt en ridlektion när du hämtar din häst för att du ska veta hur du fortsätter och bibehåller träningen.

 

Jag tar emot 1-2 träningshästar åt gången (och endast vår, sommar och höst)  för att kunna lägga den tiden som behövs på varje individ. Är du intresserad av att lämna hit din häst på träning, kontakta mig i god tid så du vet att du får plats.

 

Varmt välkommen med din häst till Lingården!