Nybörjare barn/ Ridlekis

Ridlekis/Nybörjare barn ligger som grund till ridskolan. Om ditt barn inte har ridit innan vill vi gärna att de antingen börjar här eller rider privatlektioner tills de är redo att gå in i ridskolegrupp. 

 

Ålder för nybörjargrupperna är 7 år och uppåt. Har Ni ett yngre barn finns provapå ridning, läs nedan. 

 

Här lär man sig allt från att borsta och sadla till hästens språk, beteende, foder och hantering. Ditt barn får en trygg grund att stå på och kan lättare förstå hästen. 

 

Ridlekis startar  v 34 och pågår åtta tillfällen framåt, varannan lördag.

Pris: 1800 kr, betalningen sker till bg 321-8104 senast den 27/7-21

 

Obs, varje lektion pågår en timme på ridlekis, inte 45 minuter som vanliga ridskolegrupper.

 

Kan ditt barn inte vara med på ett tillfälle finns möjlighet att rida igen det tillfället i mån av plats genom att delta dubbelt en annan vecka. För att få "rida igen" krävs att man avbokar senast 08,00 samma dag genom att skicka sms till Klara. Man kan inte ta med igenridning till nästa termin och man ansvarar själv för att boka in nytt tillfälle tillsammans med Klara. 

 

 

 

Observera att ledare krävs till steg 1.

 

Ridlekis/nybörjare barn är på 

  • Lördagar kl 10,00 (Steg 2)
  • Lördagar kl 11,00 (steg 2)

 

Vi borstar, kratsar, läs oss umgås i stallet runt hästen och rider lite. Efter två terminer på ridlekis är barnen klara för att rida i grupp på ridskolan om de så önskar.

 

 

 

Ridinstruktör på ridlekis är Klara Alexandersson  tfn 0709- 917711

 

 

 

 Vi har tyvärr fullt på ridskolan 2021 och kommer inte att starta nya grupper (steg 1) denna terminen. Återkom gärna om ni är intresserade av plats till vt-21

 

 

 

 

Provapå ridning för barn 4-6 år

Vi har tyvärr fullt på ridskolan 2021 och kommer inte att starta nya grupper med prova på ridning denna terminen. Återkom gärna om ni är intresserade av plats till vt-21